MBA International Marketing (MBA 90 ECTS)

Product type
Level

MBA International Marketing (MBA 90 ECTS)

IU International University of Applied Sciences
Logo IU International University of Applied Sciences
Provider rating: starstarstarstarstar_half 9 IU International University of Applied Sciences has an average rating of 9 (out of 4 reviews)

Tip: need more info about the programme or price? Request information for free!

Description

NEEM HET INITIATIEF DEZE ZOMER MET TOT 35% KORTING OP JE COLLEGEGELD

Schrijf je nu in, en bespaar tot 35% op een studieprogramma dat wereldwijd nieuwe kansen voor je opent.

* Je kunt op elk moment beginnen.

* Deze korting is alleen geldig voor het online studiemodel.

Start je MBA in International Marketing

Of je nu werkt bij een media bureau, in-house of als consultant, een carrière in marketing biedt aantrekkelijke perspectieven. Ontdek hoe je klanten kunt inspireren en hun motieven kunt begrijpen, en hoe je teams van marketingprofessionals kunt managen. Met de online MBA in Marketing aan de IU studeer je met een internationale mindset, en richt je je op global branding-strategieën naast de ontwikkeling van klantrelaties. We bieden een volledig digitale leerervaring, om je optimaal voor te bereiden op je professionele toekomst. Studenten in dit studieprogramma komen in aanmerking voor een dual degree van LSBU (London South Bank University) zonder aanvu…

Read the complete description

Frequently asked questions

There are no frequently asked questions yet. If you have any more questions or need help, contact our customer service.

NEEM HET INITIATIEF DEZE ZOMER MET TOT 35% KORTING OP JE COLLEGEGELD

Schrijf je nu in, en bespaar tot 35% op een studieprogramma dat wereldwijd nieuwe kansen voor je opent.

* Je kunt op elk moment beginnen.

* Deze korting is alleen geldig voor het online studiemodel.

Start je MBA in International Marketing

Of je nu werkt bij een media bureau, in-house of als consultant, een carrière in marketing biedt aantrekkelijke perspectieven. Ontdek hoe je klanten kunt inspireren en hun motieven kunt begrijpen, en hoe je teams van marketingprofessionals kunt managen. Met de online MBA in Marketing aan de IU studeer je met een internationale mindset, en richt je je op global branding-strategieën naast de ontwikkeling van klantrelaties. We bieden een volledig digitale leerervaring, om je optimaal voor te bereiden op je professionele toekomst. Studenten in dit studieprogramma komen in aanmerking voor een dual degree van LSBU (London South Bank University) zonder aanvullende academische vereisten, of kosten.

Boost je carrière, en behaal een Dual Degree

Met het Dual Degree-traject van IU en LSBU (London South Bank University) krijg je een unieke kans - afstuderen met zowel een Duits als een Brits diploma, zonder extra academische eisen. De studieprogramma's aan de IU en de LSBU zijn op elkaar afgestemd en daarom gelijkwaardig aan elkaar.
Begin je studie aan de IU, vraag je Britse diploma aan (op geselecteerde studieprogramma's) en je krijgt na je afstuderen automatisch een diploma van de LSBU als aan al je studie-eisen met succes is voldaan.

Stuur je aanvraagformulier in en neem contact op met ons Student Advisory Team, en ontvang je Britse afstudeercertificaat nadat je met succes bent afgestudeerd aan de IU.

Curriculum

Onze online MBA - International Marketing opleiding is zeer praktijkgericht en leert je alle bedrijfskundige en specialistische kennis die je als toekomstig manager in de internationale marketing nodig zult hebben. Je ontwikkelt onder andere vaardigheden in het plannen, implementeren en controleren van marketingstrategieën en het implementeren van internationale markttoegangsstrategieën en marktontwikkelingsstrategieën. Daarnaast train je je soft skills en analytisch vermogen en krijg je meer geavanceerde kennis van strategisch en operationeel denken in een managementrol in een wereldwijd bedrijf. Als je afgestudeerd bent, kun je kiezen uit aantrekkelijke leidinggevende functies in marketing bij zowel nationale als internationale bedrijven.

1ste Semester

 • Leadership
 • Innovation and Entrepreneurship
 • Corporate Finance
 • International Marketing
 • Managerial Economics
 • Performance Measurement

2de Semester

 • Strategic Management
 • Business Ethics and Corporate Governance
 • Operations and Information Management
 • Sales, Pricing and Brand Management
 • Consumer Behaviour and Research

3de Semester

Capstone Project Thesis & Defense

Toelatingseisen

Academische eisen
- Voltooide bacheloropleiding (210 EC's voor de 60 EC's-variant, 180 EC's voor de 90 EC's-variant) aan een officieel erkende universiteit of Hogeschool
- Een gemiddeld eindcijfer van 6,4 of hoger


Werkervaring
- ten minste één jaar gekwalificeerde werkervaring hebben opgedaan vóór de start van het IU Online Master programma (opgedaan na eerdere studies).
- ten minste twee jaar gekwalificeerde werkervaring aan het einde van het masterprogramma.


Engelse taalvaardigheid

Als Engels je moedertaal is of je bent afgestudeerd aan een Engelssprekende school/universiteit, hoef je je Engelse vaardigheden niet te bewijzen.

Flexibel studeren

Bepaal de lengte van je studie en hoe je betaalt, bijvoorbeeld:

Full time–18 maanden
Betaling maandelijks of jaarlijks:

Part-time I - 24 maanden
Betaling maandelijks of jaarlijks

Part-time II - 36 maanden
Betaling maandelijks of jaarlijks

*Kortingen zijn beschikbaar, kijk op onze site

Stay up-to-date on new reviews

There are no reviews yet.

Share your review

Do you have experience with this program? Submit your review and help other people make the right choice. As a thank you for your effort we will donate $1.- to Stichting Edukans.

There are no frequently asked questions yet. If you have any more questions or need help, contact our customer service.

Where should we send the information?

(optional)
(optional)
(optional)
(optional)
We store your personal details, and share them with IU International University of Applied Sciences, in order to help you along via email and potentially via phone. You can find more info in our privacy policy.