Master Management - Finance & Accounting (60 ECTS)

Product type

Master Management - Finance & Accounting (60 ECTS)

IU International University of Applied Sciences
Logo IU International University of Applied Sciences
Provider rating: starstarstarstarstar_half 9 IU International University of Applied Sciences has an average rating of 9 (out of 4 reviews)

Tip: need more info about the programme or price? Request information for free!

Description

NEEM HET INITIATIEF DEZE ZOMER MET TOT 35% KORTING OP JE COLLEGEGELD

Schrijf je nu in, en bespaar tot 35% op een studieprogramma dat wereldwijd nieuwe kansen voor je opent.

* Je kunt op elk moment beginnen.

* Deze korting is alleen geldig voor het online studiemodel.

Start je Online Master in Finance & Accounting

Wil je een echte impact hebben op zakelijke beslissingen? Wil je begrijpen hoe de bedrijfsfinanciën werken, en welke rol ze spelen in het succes van een bedrijf? Dan is de IU online Master in Finance and Accounting de juiste opleiding voor jou. Verken een verscheidenheid aan financiële onderwerpen: risico en compliance, beleggen, fiscale besluitvorming en financiële prestatiebeoordeling. Combineer deze kennis met management- en leiderschapsvaardigheden, en je zult in staat zijn om het monetaire beleid van je toekomstige werkgevers te navigeren. Accounting managers zijn zeer gewilde professionals - vooral degenen met een affiniteit voor het inte…

Read the complete description

Frequently asked questions

There are no frequently asked questions yet. If you have any more questions or need help, contact our customer service.

Didn't find what you were looking for? See also: Accounting, Business Finance, Business Administration, Bookkeeping, and Corporate Finance.

NEEM HET INITIATIEF DEZE ZOMER MET TOT 35% KORTING OP JE COLLEGEGELD

Schrijf je nu in, en bespaar tot 35% op een studieprogramma dat wereldwijd nieuwe kansen voor je opent.

* Je kunt op elk moment beginnen.

* Deze korting is alleen geldig voor het online studiemodel.

Start je Online Master in Finance & Accounting

Wil je een echte impact hebben op zakelijke beslissingen? Wil je begrijpen hoe de bedrijfsfinanciën werken, en welke rol ze spelen in het succes van een bedrijf? Dan is de IU online Master in Finance and Accounting de juiste opleiding voor jou. Verken een verscheidenheid aan financiële onderwerpen: risico en compliance, beleggen, fiscale besluitvorming en financiële prestatiebeoordeling. Combineer deze kennis met management- en leiderschapsvaardigheden, en je zult in staat zijn om het monetaire beleid van je toekomstige werkgevers te navigeren. Accounting managers zijn zeer gewilde professionals - vooral degenen met een affiniteit voor het internationale bedrijfsleven. Studeer aan de IU, volledig online, en bereid je voor op succes op de arbeidsmarkt. Studenten in deze opleiding komen in aanmerking voor een dual degree van LSBU (London South Bank University) zonder extra academische eisen, of kosten.

Boost je carrière, en behaal een Dual Degree

Met het Dual Degree-traject van IU en LSBU (London South Bank University) krijg je een unieke kans - afstuderen met zowel een Duits als een Brits diploma, zonder extra academische eisen. De studieprogramma's aan de IU en de LSBU zijn op elkaar afgestemd en daarom gelijkwaardig aan elkaar.
Begin je studie aan de IU, vraag je Britse diploma aan (op geselecteerde studieprogramma's) en je krijgt na je afstuderen automatisch een diploma van de LSBU als aan al je studie-eisen met succes is voldaan.

Stuur je aanvraagformulier in en neem contact op met ons Student Advisory Team, en ontvang je Britse afstudeercertificaat nadat je met succes bent afgestudeerd aan de IU.

Curriculum

Deze opleiding geeft je inzicht in financiële markten, corporate finance, de steeds veranderende regelgeving en meer. Een belangrijk aspect van deze masteropleiding Finance and Accounting is onze praktische aanpak. We focussen op use cases en nodigen waar mogelijk gastsprekers uit van topbedrijven, zodat je uit de eerste hand leert hoe je financiële theorie en bedrijfsbeleid praktisch kunt toepassen in het dagelijkse bedrijfsleven. Al met al word je een expert in het plannen, gebruiken en controleren van financiële middelen en zul je een aanwinst zijn voor elk internationaal bedrijf.

1ste Semester

  • Managing in a Global Economy
  • Strategic Management
  • Data Science and Analytics
  • Advanced Research Methods
  • Operations and Information Management

2de Semester

  • Accounting
  • Seminar: Managing People and Organizations
  • Master Thesis & Colloquium

Toelatingseisen

Academische eisen:
- Een voltooide bachelorstudie (180 EC's) aan een officieel erkende universiteit of Hogeschool met een gerelateerde studierichting;
- Een gemiddeld eindcijfer van 6,4 of hoger

Werkervaring:
- Ten minste één jaar gekwalificeerde werkervaring vóór de start van het IU Online Masterprogramma (opgedaan na eerdere studies).

Engelse taalvaardigheid:
Als Engels je moedertaal is of je bent afgestudeerd aan een Engelssprekende school/universiteit, hoef je je Engelse vaardigheden niet te bewijzen.

Flexibel studeren

Bepaal de lengte van je studie en hoe je betaalt, bijvoorbeeld:

Full time–12 maanden
Betaling maandelijks of jaarlijks

Part-time I - 18 maanden
Betaling maandelijks of jaarlijks

Part-time II - 24 maanden
Betaling maandelijks of jaarlijks

*Kortingen zijn beschikbaar, kijk op onze site

Stay up-to-date on new reviews

There are no reviews yet.

Share your review

Do you have experience with this program? Submit your review and help other people make the right choice. As a thank you for your effort we will donate $1.- to Stichting Edukans.

There are no frequently asked questions yet. If you have any more questions or need help, contact our customer service.

Where should we send the information?

(optional)
(optional)
(optional)
(optional)
We store your personal details, and share them with IU International University of Applied Sciences, in order to help you along via email and potentially via phone. You can find more info in our privacy policy.