CCSP Certified Cloud Security ISC2 (Virtual Classroom Plus)

Product type

CCSP Certified Cloud Security ISC2 (Virtual Classroom Plus)

IT-University
Logo IT-University

Ready to work on your personal development? Book now!

Description

Virtual Classroom Plus is een unieke methode van IT-University waarmee je voor minder geld op een flexibele manier kan leren onder begeleiding van een ervaren praktijkdocent. Hoe krachtig cloud computing ook is voor de organisatie, het is van cruciaal belang om de informatiebeveiligingsrisico's en risicobeperkende strategieën te begrijpen. Legacy-benaderingen zijn onvoldoende en organisaties hebben competente, ervaren professionals nodig die zijn uitgerust met de juiste kennis en vaardigheden op het gebied van cloudbeveiliging om succesvol te zijn. Ze hebben CCSP's nodig. Gesteund door de twee toonaangevende non-profitorganisaties gericht op cloud- en informatiebeveiliging, de Cloud Security…

Read the complete description

Frequently asked questions

There are no frequently asked questions yet. If you have any more questions or need help, contact our customer service.

Didn't find what you were looking for? See also: Cloud Computing, Security, CompTIA A+ / Network+ / Security+, Internet Security, and IT Security.

Virtual Classroom Plus is een unieke methode van IT-University waarmee je voor minder geld op een flexibele manier kan leren onder begeleiding van een ervaren praktijkdocent. Hoe krachtig cloud computing ook is voor de organisatie, het is van cruciaal belang om de informatiebeveiligingsrisico's en risicobeperkende strategieën te begrijpen. Legacy-benaderingen zijn onvoldoende en organisaties hebben competente, ervaren professionals nodig die zijn uitgerust met de juiste kennis en vaardigheden op het gebied van cloudbeveiliging om succesvol te zijn. Ze hebben CCSP's nodig. Gesteund door de twee toonaangevende non-profitorganisaties gericht op cloud- en informatiebeveiliging, de Cloud Security Alliance (CSA) en (ISC) ², duidt het CCSP-certificaat op professionals met diepgewortelde kennis en competentie afgeleid van hands-on ervaring met cyber, informatie , software en cloud computing-infrastructuurbeveiliging. CCSP's helpen u de hoogste standaard voor cloudbeveiligingsexpertise te bereiken en stellen uw organisatie in staat om te profiteren van de kracht van cloud computing terwijl gevoelige gegevens veilig blijven.

CCSP Certified Cloud Security ISC2 (Virtual Classroom Plus)

Doelgroep

De CCSP training is bedoeld voor ervaren professionals op het gebied van informatiebeveiliging met ten minste vijf jaar fulltime IT-ervaring, waaronder drie jaar informatiebeveiliging en ten minste een jaar ervaring met cloudbeveiliging. Het CCSP-keurmerk is geschikt voor middelgrote tot gevorderde professionals die zich bezighouden met IT-architectuur, web- en cloudbeveiligingstechniek, informatiebeveiliging, governance, risico en compliance, en zelfs IT-audit.

Vereiste voorkennis (incl. eventueel voorafgaande training)

Deelnemers aan deze training moeten beschikken over vijf jaar ervaring heb in informatiebeveiliging.

Examen

Deze training is ter voorbereiding op de volgende examens: CCSP – Certified Cloud Security Professional

Certificering

Deze training maakt onderdeel uit van het(de) navolgende certificeringstraject(en):

CCSP – Certified Cloud Security Professional

Cursusduur

6 virtual classroom avondsessies verspreid over 7 weken. Deze training wordt binnen heel Europa verkocht. Deze training is Engelstalig. De vermelde prijs is EXCLUSIEF 21% BTW.

Prijs

€ 1250 per training/per cursist (excl 21% btw)

• Domain 1: Architectural Concepts and Design Requirements • Domain 2: Cloud Data Security • Domain 3: Cloud Platform and Infrastructure Security • Domain 4: Cloud Application Security • Domain 5: Operations • Domain 6: Legal and Compliance
There are no reviews yet.

Share your review

Do you have experience with this course? Submit your review and help other people make the right choice. As a thank you for your effort we will donate $1.- to Stichting Edukans.

There are no frequently asked questions yet. If you have any more questions or need help, contact our customer service.