IT-Learning

Address:

Delwijnsestraat 5
5315 AV Kerkwijk

Description

Stop met het ‘Oude Leren’ en kies voor ‘Het Nieuwe Leren’!

IT-Learning past ‘Het Nieuwe Leren’ actief toe, waardoor je als cursist zelf kunt bepalen WAT, HOE, WAAR en WANNEER je wilt leren. Volledig op maat en maximaal effectief en efficiënt. Bij IT-Learning maak je als cursist gebruik van de modernste leervormen en de beste docenten. Alle docenten van IT-Learning beschikken over een zeer brede v…

Read the complete description

Stop met het ‘Oude Leren’ en kies voor ‘Het Nieuwe Leren’!

IT-Learning past ‘Het Nieuwe Leren’ actief toe, waardoor je als cursist zelf kunt bepalen WAT, HOE, WAAR en WANNEER je wilt leren. Volledig op maat en maximaal effectief en efficiënt. Bij IT-Learning maak je als cursist gebruik van de modernste leervormen en de beste docenten. Alle docenten van IT-Learning beschikken over een zeer brede vakkennis. De docenten worden gekozen op grond van didactische kwaliteiten, vakkennis en vooral veel praktijkervaring. Aan dat laatste ontbreekt het vaak bij docenten die al enige jaren 100% van de tijd lesgeven.

Het Nieuwe Leren

IT-Learning is de IT opleider met de meeste ervaring in ‘Het Nieuwe Leren’ omdat we er in Nederland als eerste mee zijn gestart. We weten daardoor uit ervaring wat er van zowel de cursist, als de leidinggevende, als ook de IT opleider wordt gevraagd om van ‘Het Nieuwe Leren’ een succes te maken. Door te kiezen voor IT-Learning als IT opleider profiteer je van deze ervaring en de tools die we speciaal hiervoor hebben ontwikkeld zoals de IT-Learning Online Academy, onze opleidingscatalogus, de eCoach en rapportages waarmee je als cursist je eigen leerplan kan maken.

IT-Learning Online Academy

Iedere cursist van IT-Learning kan gebruik maken van de vele voordelen van de IT-Learning Online Academy. De IT-Learning Online Academy is de leeromgeving die cursisten van IT-Learning ter beschikking hebben tijdens hun opleidingstraject. Naast heel veel content, trainingsvideo’s en ebooks kun je in de IT-Learning Online Academy kennis delen middels Knowledge Groups en het Forum, vind je er New Learning Tips, veel Practice Tests en kun je de hulp inhuren van IT docenten. Naast alle aanwezige content is het tevens een cursisten gestuurde Online Academy welke mede bestaat uit de input van de cursisten.

eCoach

Iedere IT-Learning cursist die studeert obv ‘Het Nieuwe Leren’ wordt begeleid door onze eCoach. De IT-Learning eCoach is een natuurlijke persoon en geen geautomatiseerde tool. Doel van de eCoach is om van jouw opleidingstraject een succes te maken door je te helpen om doelen te stellen en een planning te maken. Waar nodig worden er tips en adviezen gegeven. Deze vorm van studiebegeleiding is inbegrepen in de prijs. Voor veel cursisten zorgt onze eCoach voor net dat duwtje in de rug om van het opleidingstraject een (nog groter) succes te maken.

Praktijkgericht opleiden

IT-Learning kiest er bewust voor om praktijkgericht op te leiden door alleen te werken met ervaren praktijkdocenten en alle cursisten een virtuele labomgeving ter beschikking te stellen waarin de cursist kan oefenen en de praktijkopdrachten kan maken . Met behulp van de vele leervormen is het voor de cursist mogelijk om meer praktijkervaring op te doen in minder werktijd en voor minder geld. Een praktijkgerichte klassikale IT opleiding is bij IT-Learning te koop vanaf € 995,- per medewerker. Daar waar een klassikale opleiding elders veelal rond de € 2.200,- kost. eLearning is zelfs al vanaf € 295,- per cursist beschikbaar.

7 Dagen Geld Terug

Onze 7-dagen-geld-terug garantie is dit een extra zekerheid en bevestigt dit dat het vertrouwd is om je IT trainingen te volgen bij IT-Learning.

Experience with IT-Learning?

Did you complete a course or program at IT-Learning? Help others decide by submitting your review on Springest!

As a thank you, Springest will donate $1.- to the Edukans Foundation.

Submit your review

Submit your review

Submit your review and help others decide. As thanks for your effort we will donate $1.- to the Edukans Foundation.

Mark Bieckmann
Mark Bieckmann
Prepare for mthe Fiutur

Trainers

Mark Bieckmann
Mark Bieckmann
Prepare for mthe Fiutur

We help you develop yourself.

Springest is the site where you find anything you need to keep learning. For individuals and organisations. Read reviews from other participants and get help from our learning advisors.

 • All ways of learning

  More than 30,000 training programmes and courses.
 • Help with searching and enrolling

  Ask your question, use our customer service or call one of our learning advisors.
 • Free information requests

  Compare and discuss with your colleagues, you're getting instant access to the PDF brochure.
 • Reviews and participants

  More than 5,000 independent reviews help you choose the best provider.
 • Also for your organisation

  Volume discount, in-company training, social learning with your colleagues and always real time insights.
 • Book a course

  Directly book a course, cancellation is always free of charge!