SAP HCM Flexible Benefits for Budgets

Product type

SAP HCM Flexible Benefits for Budgets

SAP Training
Logo SAP Training
Provider rating: starstarstarstar_halfstar_border 6.5 SAP Training has an average rating of 6.5 (out of 2 reviews)

Need more information? Get more details on the site of the provider.

Description

Goals

 • SAP HCM Flexible Benefits for Budgets is een nieuwe oplossing die speciaal ontwikkeld is voor de ondersteuning van flexibele arbeidsvoorwaarden, gebaseerd op het Budget concept. De oplossing is een uitbreiding op de bestaande oplossing SAP HCM Flexible Benefits, die het cafetaria concept ondersteunt. De oplossing wordt eerste ingezet in de NL Utilities markt, maar kan overal ingezet worden waar het Budget concept gebruikt wordt. De oplossing biedt de mogelijk om maandelijks de budgetten vast te leggen waaruit keuzen gemaakt kunnen worden op basis van ESS-schermen. De oplossing is volledig geïntegreerd met de SAP HCM oplossingen. Resultaten van de keuzes worden verwerkt in SAP HCM afre…

Read the complete description

Frequently asked questions

There are no frequently asked questions yet. If you have any more questions or need help, contact our customer service.

Didn't find what you were looking for? See also: Microsoft Project, Microsoft Office, Microsoft Office (management), Copy-editing, and Retail (Management).

Goals

 • SAP HCM Flexible Benefits for Budgets is een nieuwe oplossing die speciaal ontwikkeld is voor de ondersteuning van flexibele arbeidsvoorwaarden, gebaseerd op het Budget concept. De oplossing is een uitbreiding op de bestaande oplossing SAP HCM Flexible Benefits, die het cafetaria concept ondersteunt. De oplossing wordt eerste ingezet in de NL Utilities markt, maar kan overal ingezet worden waar het Budget concept gebruikt wordt. De oplossing biedt de mogelijk om maandelijks de budgetten vast te leggen waaruit keuzen gemaakt kunnen worden op basis van ESS-schermen. De oplossing is volledig geïntegreerd met de SAP HCM oplossingen. Resultaten van de keuzes worden verwerkt in SAP HCM afrekening.

Audience

 • Key users Project team members Consultants

Prerequisites

Essential
 • § HR305 Master data configuration § HR130 Essentials of Enterprise Portals Essential for budget determination and settlement (payroll) § WNL11 Dutch Payroll processes § WNL12 Payroll Configuration NL (techn.)

Content

 • In een 2-daagse training Flexible Benefits for Budgets (cursuscode WNLFB4U) krijgen de cursisten inzicht in: • het gehele proces van voorbereiding, het maken van keuzen, de administratieve taken tot en met de verrekening van de resultaten van de keuzes in de SAP afrekening, • de inrichtingsmogelijkheden om Flexible Benefits for Budgets toe te snijden op de eisen en wensen van de CAO en organisatie. Zoals keuzemodellen, • de noodzakelijke inrichtingsmogelijkheden van de Flexible Benefits oplossing die gebruikt worden in de Flexible Benefits for Budgets oplossing. Er zal in de training ruimte worden geboden om te oefenen met de inrichtingsmogelijkheden.

Popular tags

No tags submitted for this course yet

There are no reviews yet.

  Share your review

  Do you have experience with this course? Submit your review and help other people make the right choice. As a thank you for your effort we will donate $1.- to Stichting Edukans.

  There are no frequently asked questions yet. If you have any more questions or need help, contact our customer service.