Fotografie cursus

Product type
Logo Het Fotografieinstituut

Need more information? Get more details on the site of the provider.

Description

Dit is een nieuwe, innovatieve fotografiecursus die geschreven en begeleid wordt door successvolle beroepsfotografen, die de top van hun vakgebied vertegenwoordigen. Het doel van de cursus is om u de kennis en vaardigheden mee te geven die u nodig heeft om een carrière als freelance beroepsfotograaf te beginnen. Dit is een actuele en enorm uitgebreide cursus, waarin elk aspect van het fotografievak belicht wordt. De Professionele Fotografiecursus vindt online plaats en bestaat uit 12 lessen en 12 interactieve opdrachten. Normaal gesproken duurt het 24 weken om de cursus te voltooien. Gedurende deze tijd leert George Seper, een professionele topfotograaf, u alle kneepjes van de fotografie…

Read the complete description

Frequently asked questions

There are no frequently asked questions yet. If you have any more questions or need help, contact our customer service.

Dit is een nieuwe, innovatieve fotografiecursus die geschreven en begeleid wordt door successvolle beroepsfotografen, die de top van hun vakgebied vertegenwoordigen. Het doel van de cursus is om u de kennis en vaardigheden mee te geven die u nodig heeft om een carrière als freelance beroepsfotograaf te beginnen. Dit is een actuele en enorm uitgebreide cursus, waarin elk aspect van het fotografievak belicht wordt. De Professionele Fotografiecursus vindt online plaats en bestaat uit 12 lessen en 12 interactieve opdrachten. Normaal gesproken duurt het 24 weken om de cursus te voltooien. Gedurende deze tijd leert George Seper, een professionele topfotograaf, u alle kneepjes van de fotografie. Hij deelt zijn enorme schat aan verzamelde kennis met u en leert u deze toe te passen op verschillende gebieden en specialisaties van de fotografie.

In het freelance fotografievak draait het niet alleen om prijswinnende foto's, maar ook om de juiste foto op het juiste moment. Kranten, tijdschriften en websites van over de hele wereld zijn constant op zoek naar nieuw en interessant materiaal. De mogelijkheden zijn eindeloos en blijven groeien. De vele duizenden tijdschriften, boeken en kranten van over de hele wereld zijn de belangrijkste markt voor een freelance fotograaf. Om nog maar niet te spreken van alle stedelijke, regionale en buurtkranten, bedrijfspublicaties, websites en een massa andere mogelijke markten. De Professionele Fotografiecursus geeft u alles wat u moet weten om toegang tot deze markten te kunnen krijgen. Tegen het einde van deze cursus heeft u diepgaande kennis en vaardigheden ontwikkeld om als beroepsfotograaf te werken en voor uw inspanningen betaald te worden.

There are no reviews yet.

    Share your review

    Do you have experience with this course? Submit your review and help other people make the right choice. As a thank you for your effort we will donate $1.- to Stichting Edukans.

    There are no frequently asked questions yet. If you have any more questions or need help, contact our customer service.