Erasmus School of Accounting & Assurance

Address:

Woudestein Complex, gebouw H, 13e etage Burgemeester Oudlaan 50
3062PA Rotterdam

Description

Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA) is een samenwerkingsverband tussen de Faculteit der Economische Wetenschappen (Erasmus School of Economics & Business Economics) en Erasmus Universiteit Rotterdam Accounting, Auditing & Controlling (Eurac) BV. De doelstellingen van ESAA zijn het bieden van kwalitatief hoogstaand (Nederlands- en Engelstalig) onderwijs op het gebied van accounting en a…

Read the complete description

Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA) is een samenwerkingsverband tussen de Faculteit der Economische Wetenschappen (Erasmus School of Economics & Business Economics) en Erasmus Universiteit Rotterdam Accounting, Auditing & Controlling (Eurac) BV. De doelstellingen van ESAA zijn het bieden van kwalitatief hoogstaand (Nederlands- en Engelstalig) onderwijs op het gebied van accounting en assurance. Het aanbod op gebied van MVO is het CSR executive programma.

Organisaties hebben niet alleen te maken met economische uitdagingen. Maar ook met uitdagingen op het gebied van klimaatverandering, tekort aan materialen en energie, water, veiligheid, gezondheid en ketenverantwoordelijkheid. Ook worden steeds hogere eisen gesteld aan de sociale en ecologische voetafdruk van organisaties, overheden en consumenten.

De CSR postgraduate opleiding en programma’s van de Erasmus Universiteit maakt de thematiek inzichtelijk en stelt de kansen en dilemma’s centraal. Het biedt zowel academische en theoretische inzichten als ook een vertaling naar praktijkgerichte oplossingen.

De CSR opleidingsaanbod richt zich in het bijzonder op directeuren, (marketing) managers, consultants en beleidsmakers die in hun dagelijkse werkzaamheden direct worden geconfronteerd met de beleidsmatige en operationele aspecten van CSR beleid.

Het programma wordt modulair aan geboden, waaronder de modules Corporate Social Responsibility Management en Corporate Social Responsibility Auditing.

Experience with Erasmus School of Accounting & Assurance?

Did you complete a course or program at Erasmus School of Accounting & Assurance? Help others decide by submitting your review on Springest!

As a thank you, Springest will donate $1.- to the Edukans Foundation.

Submit your review

Submit your review

Submit your review and help others decide. As thanks for your effort we will donate $1.- to the Edukans Foundation.

Share your review

Products (0)

Erasmus School of Accounting & Assurance currently has no published learning products. However, all 6 learning products by Erasmus School of Accounting & Assurance are available for business customers via Springest Go.

We help you develop yourself.

Springest is the site where you find anything you need to keep learning. For individuals and organisations. Read reviews from other participants and get help from our learning advisors.

 • All ways of learning

  More than 31,000 training programmes and courses.
 • Help with searching and enrolling

  Ask your question, use our customer service or call one of our learning advisors.
 • Free information requests

  Compare and discuss with your colleagues, you're getting instant access to the PDF brochure.
 • Reviews and participants

  More than 6,000 independent reviews help you choose the best provider.
 • Also for your organisation

  Volume discount, in-company training, social learning with your colleagues and always real time insights.
 • Book a course

  Directly book a course, cancellation is always free of charge!