DigiMaster

DigiMaster

Address:

Marconiplein 16, 14e verdieping
3029 AK Rotterdam

Description

Wij bieden online trainingen die van jou een Master maken op het gebied van digitale ontwikkelingen. Ontwikkelingen welke cruciaal zijn voor organisatie om de volgende stap te maken in hun evolutie van business.

Alle trainingen zijn ontwikkeld door de experts die enorm ervaren zijn op specifieke digitale ontwikkelingen. Ze zijn actief voor klanten en delen hun kennis er praktijkervaring gedurende…

Read the complete description

Wij bieden online trainingen die van jou een Master maken op het gebied van digitale ontwikkelingen. Ontwikkelingen welke cruciaal zijn voor organisatie om de volgende stap te maken in hun evolutie van business.

Alle trainingen zijn ontwikkeld door de experts die enorm ervaren zijn op specifieke digitale ontwikkelingen. Ze zijn actief voor klanten en delen hun kennis er praktijkervaring gedurende de online training. Dit helpt jou om de materie te begrijpen maar ook toe te passen in jouw eigen organisatie of voor je klanten. Het kan je mogelijk leiden tot een exponentiƫle organisatie.

Ons doel is om jou te leren een digitale transformatie te maken met je organisatie en op de hoogte te zijn van welke technologieƫn de game-changer in jouw werkveld is of wordt.

De Masterclasses worden digitaal aangeboden, in een video formaat en een expert welke de training geeft en het materiaal toelicht. Onze experts hebben alle Masterclasses en slides opgenomen, zodat je de Masterclass kan volgen wanneer het jou past. Het maakt dan niet uit of je op kantoor, thuis, in de trein of zelfs in een vliegtuig zit. Alle Masterclasses bestaan uit meerdere modules en worden ondersteund door oefeningen en interactie met een expert. Selecteer je Masterclass, Betaal veilig en start je Masterclass.

We zijn er van overtuigd dat we high quality Masterclasses aanbieden met impact voor jou en je organisatie. Daarom bieden we een 30 dagen geld terug garantie.

Experience with DigiMaster?

Did you complete a course or program at DigiMaster? Help others decide by submitting your review on Springest!

As a thank you, Springest will donate $1.- to the Edukans Foundation.

Submit your review

Submit your review

Submit your review and help others decide. As thanks for your effort we will donate $1.- to the Edukans Foundation.

Share your review

Products (0)

DigiMaster currently has no published learning products.

Trainers

Gerard van der Hoeven
Disruptor and Coach

We help you develop yourself.

Springest is the site where you find anything you need to keep learning. For individuals and organisations. Read reviews from other participants and get help from our learning advisors.

 • All ways of learning

  More than 31,000 training programmes and courses.
 • Help with searching and enrolling

  Ask your question, use our customer service or call one of our learning advisors.
 • Free information requests

  Compare and discuss with your colleagues, you're getting instant access to the PDF brochure.
 • Reviews and participants

  More than 5,000 independent reviews help you choose the best provider.
 • Also for your organisation

  Volume discount, in-company training, social learning with your colleagues and always real time insights.
 • Book a course

  Directly book a course, cancellation is always free of charge!