Cesario Ramos

Vernieuwing vanuit eigen kracht.

Overview

De trainer is Cesario Ramos. Hij begeleidt wereldwijd agile adopties in de financiële en in de high-tech markt. Hij  is de enige Certified LeSS trainer in Nederland en een frequent spreker op internationale conferenties. Daarnaast is hij auteur van het boek Emergent – Lean Agile Adoptionen co-auteur van het boek ‘A Scrum Book’. In 2010 richtte hij AgiliX Consulting op.

Door de uitgebreide praktijkervaring van Cesario komen in de training niet alleen de standaard onderwerpen aanbod. Hij deelt graag zijn laatste Scrum inzichten, technieken en principes.

Cesario heeft agile geïmplementeerd bij zowel financiële instellingen, high-tech bedrijven en software product bedrijven als ASR, Thales, Achmea, PANalytical en Independer.

Cesario is de auteur van het boek EMERGENT en co-auteur van het boek Scrum patterns. Hij spreekt regelmatig op internationale conferenties over Lean en Agile ontwikkeling. Hij is jaren lid geweest van de Java magazine redactie raad en is de oprichter van de Large Scale Scrum en Agile Lean Bathtub conferenties.

Reviews

There are no reviews for Cesario Ramos yet. Submit your review and help other people make the right choice. As a thank you for your effort we will donate $1.- to Stichting Edukans.

Submit your review

Submit your review and help others decide. As thanks for your effort we will donate $1.- to the Edukans Foundation.

Frontend::Institute Share your review
Not for humans