Abrasive wheels

Total time
Location
At location
Starting date and place

Abrasive wheels

DELTA Safety Training B.V.
Logo DELTA Safety Training B.V.
Provider rating: starstarstarstarstar_half 8.7 DELTA Safety Training B.V. has an average rating of 8.7 (out of 75 reviews)

Need more information? Get more details on the site of the provider.

Starting dates and places

placeRotterdam
1 Aug 2022
view details
event August 01, 2022, 08:00-12:00, Rotterdam
placeRotterdam
31 Oct 2022
view details
event October 31, 2022, 08:00-12:00, Rotterdam
placeRotterdam
19 Dec 2022
view details
event December 19, 2022, 08:00-12:00, Rotterdam

Description

Deze training is bedoeld voor iedereen die werkzaamheden verricht waarbij gebruik wordt gemaakt wordt van de diverse type slijpschijven en de daarbij behorende machines..

Deze training is bedoeld voor iedereen die werkzaamheden verricht waarbij gebruik wordt gemaakt wordt van de diverse type slijpschijven en de daarbij behorende machines. Inhoud training: Wat is een slijpschijf Wet en regelgeving Met welk soort apparatuur gebruik je een slijpmachine Gevaren en risicos Voorzorgsmaatregelen Markering van slijpschijven met hun type, afmetingen en maximale werksnelheid Opgeslag en transport Inspectie van schijven en testen op schade Montage Schijfonderhoud De juiste afstelling van de werksteun o…

Read the complete description

Frequently asked questions

There are no frequently asked questions yet. If you have any more questions or need help, contact our customer service.

Didn't find what you were looking for? See also: Abrasive Wheels, Security, CompTIA A+ / Network+ / Security+, Internet Security, and E-commerce.

Deze training is bedoeld voor iedereen die werkzaamheden verricht waarbij gebruik wordt gemaakt wordt van de diverse type slijpschijven en de daarbij behorende machines..

Deze training is bedoeld voor iedereen die werkzaamheden verricht waarbij gebruik wordt gemaakt wordt van de diverse type slijpschijven en de daarbij behorende machines. Inhoud training: Wat is een slijpschijf Wet en regelgeving Met welk soort apparatuur gebruik je een slijpmachine Gevaren en risicos Voorzorgsmaatregelen Markering van slijpschijven met hun type, afmetingen en maximale werksnelheid Opgeslag en transport Inspectie van schijven en testen op schade Montage Schijfonderhoud De juiste afstelling van de werksteun op sokkel- of bankschuurmachines Het gebruik van geschikte persoonlijke beschermingsmiddelen Praktische oefeningen: Het meest geschikte apparaat/ schijf selecteren Schijf correct op het wiel monteren Inspectie uitvoeren voor zowel de schijf als het gereedschap Slijpmachine gebruiken met behulp van het veilige werksysteem dat door de instructeur is gegeven Trainingsvorm:
De training duurt 4 uur en bestaat uit een theoretisch- en een praktisch deel. Cursisten worden tijdens de praktische sessie beoordeeld op hun competentie door de instructeur. Certificaat:DELTA certificaat welke 5 ja

DELTA Safety Training verzorgt een compleet en hoogwaardig training aanbod in de Onshore, Offshore/Wind, Industrie, Bouw, Transport en Maritieme sector.

De opleidingen vinden plaats in ons modern, professioneel en volledig indoor trainingscentrum, voorzien van de meest hoogwaardige praktijkmiddelen.

Ons ervaren en deskundig team zorgt er voor dat u het maximale rendement uit uw trainingen bij DELTA haalt.

DELTA denkt graag met u mee en biedt u flexibele boekingsvoorwaarden.

There are no reviews yet.

Share your review

Do you have experience with this course? Submit your review and help other people make the right choice. As a thank you for your effort we will donate $1.- to Stichting Edukans.

There are no frequently asked questions yet. If you have any more questions or need help, contact our customer service.